Generationer

On Stage

IMG 20220516 104145
IMG 20220516 104116

Anmäl här om du vill bli meddelad när vi kommit igång med vår egna hemsida.

Generationer

Välkommen till Generationer, ett nystartat musikband med starka rötter i den pulserande staden Söderhamn. Vi är passionerade musiker som har kommit samman för att dela vår kärlek till musik med världen. Vår musik är en resa genom tiderna, med influenser från olika genrer och epoker. Vi är stolta över att erbjuda något unikt och minnesvärt för alla musikälskare där ute.

Generationer - Lokalt Band med Enastående Talanger

Vi har redan börjat spela in musik tillsammans och håller på att skapa något alldeles speciellt. Snart kommer vi att släppa en film från studion där du kan följa med bakom kulisserna vid inspelningen av vår helt nyinspelade låt “Shack Matt”. Det här är bara början av vår musikaliska resa, och vi ser fram emot att dela våra kommande verk med dig.

Bandmedlemmar:

Generationer består av ett fantastiskt team med talangfulla musiker som brinner för att göra musik tillsammans. Här är våra bandmedlemmar:

Namn:

  • Peter Chrisander: Gitarr, Keyboard och sång
  • Thomas Nilsson, Gitarr, Bas och sång
  • Olle Karlsson: Trummor och sång
  • Micaela Bergström:     Sång
  • Anna Zetterman:         Sång

Vår diversifierade sammansättning ger en unik klangfärg till vår musik och låter oss utforska olika stilar och uttryck. Vi tror på att skapa en stark gemenskap med vår publik genom vår musik, och vi ser fram emot att göra musikaliska minnen tillsammans.

Generationer4
peter-radio

Lyssna på intervjun på Radio Söderhamn

Här om dagen hade jag äran att bli intervjuad av Radio Söderhamn med anledning av att de hade hört talas om vårt nya band Generationer. Där spelades också två av våra låtar. Du kan lyssna på hela intervjun här.

Här kan ni titta på vår nya musikvideo:

Provlyssna på några av Generationers nyinspelade låtar: