I det här blogginlägget ska jag berätta lite om mina instrument. Jag har en handgjord blå och vit Ares countrygitarr, 3 mikrofoner och ett Hambuckersystem/filter.

Ares countrygitarr är ett unikt instrument, tillverkat med noggrann uppmärksamhet på detaljer. Den har ett massivt granlock, botten och sidor i mahogny och en greppbräda i rosenträ. Den har ett modernt utseende och känsla, samtidigt som den traditionella känslan av countrymusik bibehålls. Ljudet är varmt och fylligt, med en fin mängd klarhet.

IMG 20210414 102009

Mina 3 mikrofoner är nödvändiga för att spela in min musik. Jag har en Shure SM58, en Sennheiser MD421 och en AKG C414. SM58 är perfekt för att fånga sångframträdanden med utmärkt klarhet, medan MD421 är perfekt för mikrofoner till trummor och andra instrument. AKG C414 är en avancerad kondensatormikrofon som jag använder för att spela in akustiska instrument och sång.

Slutligen har jag ett Hambucker-system/filter. Det är en elektronisk enhet som jag använder för att forma och förbättra ljudet från mina instrument. Den har en mängd olika filter och effekter som jag kan använda för att skapa unika ljud. Jag kan också använda den för att forma tonen i mina instrument och få dem att låta mer aggressiva eller mjuka efter behov.

Med dessa instrument och tillbehör kan jag skapa den musik jag älskar. Med dem kan jag producera inspelningar som är fulla av känslor och energi. Jag är stolt över min samling av instrument och tillbehör, och jag letar ständigt efter sätt att förbättra dem och skapa nya ljud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *